Suport për blerje !
Ofertë!

9666290-01 – Motokose me benzine 555RXT / 53.3 cm³, 2.8 Kw, 9.2 kg

Çmimi origjinal qe: 138,310 L.Çmimi i tanishëm është: 99,500 L.

-28%

Motokose me benzine 555RXT / 53.3 cm³, 2.8 Kw, 9.2 kg

9666290-01 - Motokose me benzine 555RXT / 53.3 cm³, 2.8 Kw, 9.2 kg 138,310 L Çmimi origjinal qe: 138,310 L.99,500 LÇmimi i tanishëm është: 99,500 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motokose me benzine 555RXT / 53.3 cm³, 2.8 Kw, 9.2 kg