Suport për blerje !
Ofertë!

92871.26850.90060 – Tub saldimi / Binato 8 x 15, 50 m

Çmimi origjinal qe: 15,350 L.Çmimi i tanishëm është: 12,900 L.

-16%

Tub saldimi / Binato 8 x 15, 50 m

92871.26850.90060 - Tub saldimi / Binato 8 x 15, 50 m 15,350 L Çmimi origjinal qe: 15,350 L.12,900 LÇmimi i tanishëm është: 12,900 L.
Brand:FITT

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tub saldimi / Binato 8 x 15, 50 m