Suport për blerje !
Ofertë!

9249 – Sharre krasitese me hark dhe bisht teleskopik 6 m / 360-BH

Çmimi origjinal qe: 11,480 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-14%

Sharre krasitese me hark dhe bisht teleskopik 6 m / 360-BH

9249 - Sharre krasitese me hark dhe bisht teleskopik 6 m / 360-BH 11,480 L Çmimi origjinal qe: 11,480 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:KAMIKAZE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sharre krasitese me hark dhe bisht teleskopik 6 m / 360-BH