Suport për blerje !
Ofertë!

90204 – Litar starti 5.0 mm x 100 m

Çmimi origjinal qe: 9,000 L.Çmimi i tanishëm është: 7,500 L.

-17%

Litar starti 5.0 mm x 100 m

90204 - Litar starti 5.0 mm x 100 m 9,000 L Çmimi origjinal qe: 9,000 L.7,500 LÇmimi i tanishëm është: 7,500 L.
Brand:OREGON

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Litar starti 5.0 mm x 100 m