Suport për blerje !
Ofertë!

90203 – Litar starti 4.5 mm x 100 m

Çmimi origjinal qe: 7,280 L.Çmimi i tanishëm është: 6,500 L.

-11%

Litar starti 4.5 mm x 100 m

90203 - Litar starti 4.5 mm x 100 m 7,280 L Çmimi origjinal qe: 7,280 L.6,500 LÇmimi i tanishëm është: 6,500 L.
Brand:OREGON

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Litar starti 4.5 mm x 100 m