Suport për blerje !
Ofertë!

8941077321 – Pistolete dadicekesh 1/2″ 625 Nm

Çmimi origjinal qe: 29,650 L.Çmimi i tanishëm është: 24,500 L.

-17%

Pistolete dadicekesh 1/2″ 625 Nm

8941077321 - Pistolete dadicekesh 1/2" 625 Nm 29,650 L Çmimi origjinal qe: 29,650 L.24,500 LÇmimi i tanishëm është: 24,500 L.

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete dadicekesh 1/2″ 625 Nm