Suport për blerje !
Ofertë!

85214 – Shkalle Alumini me kombinim dhe platforme CORDA 4×3

Çmimi origjinal qe: 32,280 L.Çmimi i tanishëm është: 26,900 L.

-17%

Shkalle Alumini me kombinim dhe platforme CORDA 4×3

85214 - Shkalle Alumini me kombinim dhe platforme CORDA 4x3 32,280 L Çmimi origjinal qe: 32,280 L.26,900 LÇmimi i tanishëm është: 26,900 L.
Brand:KRAUSE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Shkalle Alumini me kombinim dhe platforme CORDA 4×3