Suport për blerje !
Ofertë!

7819-20 – Hedhes uji ne forme shkume 1

Çmimi origjinal qe: 1,210 L.Çmimi i tanishëm është: 990 L.

-18%

Hedhes uji ne forme shkume 1

7819-20 - Hedhes uji ne forme shkume 1 1,210 L Çmimi origjinal qe: 1,210 L.990 LÇmimi i tanishëm është: 990 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Hedhes uji ne forme shkume 1