Suport për blerje !
Ofertë!

7712000 – Adaptor i Tokëzuar me 2 Vënde

Çmimi origjinal qe: 510 L.Çmimi i tanishëm është: 390 L.

-24%

Adaptor i Tokëzuar me 2 Vënde

7712000 - Adaptor i Tokëzuar me 2 Vënde 510 L Çmimi origjinal qe: 510 L.390 LÇmimi i tanishëm është: 390 L.
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Adaptor i Tokëzuar me 2 Vënde