Suport për blerje !
Ofertë!

76750650 – Koke kriketi 1″ ajri e shkurter 65 mm

Çmimi origjinal qe: 10,430 L.Çmimi i tanishëm është: 7,900 L.

-24%

Koke kriketi 1″ ajri e shkurter 65 mm

76750650 - Koke kriketi 1" ajri e shkurter 65 mm 10,430 L Çmimi origjinal qe: 10,430 L.7,900 LÇmimi i tanishëm është: 7,900 L.
Brand:MATADOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Koke kriketi 1″ ajri e shkurter 65 mm