Suport për blerje !

760 – Komplet me pinca precizioni 4 cope, 110-120 mm

1,990 L

Komplet me pinca precizioni 4 cope, 110-120 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
760 - Komplet me pinca precizioni 4 cope, 110-120 mm 1,990 L
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Komplet me pinca precizioni 4 cope, 110-120 mm