Suport për blerje !
Ofertë!

000712 – Shkalle Alumini CORDA 1X3

Çmimi origjinal qe: 5,400 L.Çmimi i tanishëm është: 4,500 L.

-17%

Shkalle Alumini CORDA 1X3

000712 - Shkalle Alumini CORDA 1X3 5,400 L Çmimi origjinal qe: 5,400 L.4,500 LÇmimi i tanishëm është: 4,500 L.
Brand:KRAUSE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Shkalle Alumini CORDA 1X3