Suport për blerje !
Ofertë!

7115161 – Kuader Elektrik 1.5 Kw 60 UF per pompa pusi 4″

Çmimi origjinal qe: 10,820 L.Çmimi i tanishëm është: 7,900 L.

-27%

Kuader Elektrik 1.5 Kw 60 UF per pompa pusi 4″

7115161 - Kuader Elektrik 1.5 Kw 60 UF per pompa pusi 4" 10,820 L Çmimi origjinal qe: 10,820 L.7,900 LÇmimi i tanishëm është: 7,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kuader Elektrik 1.5 Kw 60 UF per pompa pusi 4″