Suport për blerje !
Ofertë!

7115160 – Kuader Elektrik 1.1 Kw 40 UF per pompa pusi 4″

Çmimi origjinal qe: 11,150 L.Çmimi i tanishëm është: 8,200 L.

-26%

Kuader Elektrik 1.1 Kw 40 UF per pompa pusi 4″

7115160 - Kuader Elektrik 1.1 Kw 40 UF per pompa pusi 4" 11,150 L Çmimi origjinal qe: 11,150 L.8,200 LÇmimi i tanishëm është: 8,200 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kuader Elektrik 1.1 Kw 40 UF per pompa pusi 4″