Suport për blerje !

711212-02 – Tripod me lartesi te rregullueshme 630 – 1700cm

7,900 L

Tripod me lartesi te rregullueshme 630 – 1700cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
711212-02 - Tripod me lartesi te rregullueshme 630 - 1700cm 7,900 L
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tripod me lartesi te rregullueshme 630 – 1700cm