Suport për blerje !
Ofertë!

7108784 – Kuader Elektrik 2.2 Kw 80 UF per pompa pusi 4” (mot. 007114245)

Çmimi origjinal qe: 9,990 L.Çmimi i tanishëm është: 7,990 L.

-20%

Kuader Elektrik 2.2 Kw 80 UF per pompa pusi 4” (mot. 007114245)

7108784 - Kuader Elektrik 2.2 Kw 80 UF per pompa pusi 4'' (mot. 007114245) 9,990 L Çmimi origjinal qe: 9,990 L.7,990 LÇmimi i tanishëm është: 7,990 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kuader Elektrik 2.2 Kw 80 UF per pompa pusi 4” (mot. 007114245)