Suport për blerje !
Ofertë!

71017.30650.59 – Tub Uji FITT MINT 3/4″ 50 m

Çmimi origjinal qe: 11,140 L.Çmimi i tanishëm është: 7,900 L.

-29%

Tub Uji FITT MINT 3/4″ 50 m

71017.30650.59 - Tub Uji FITT MINT 3/4" 50 m 11,140 L Çmimi origjinal qe: 11,140 L.7,900 LÇmimi i tanishëm është: 7,900 L.
Brand:FITT

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tub Uji FITT MINT 3/4″ 50 m