Suport për blerje !

691080 – Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 80cm

3,150 L

Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 80cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
691080 - Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 80cm 3,150 L
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 80cm