Suport për blerje !
Ofertë!

690040EM – Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 40cm

Çmimi origjinal qe: 3,850 L.Çmimi i tanishëm është: 3,500 L.

-9%

Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 40cm

690040EM - Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 40cm 3,850 L Çmimi origjinal qe: 3,850 L.3,500 LÇmimi i tanishëm është: 3,500 L.
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 40cm