Suport për blerje !

685025003 – Nivelues Torpedo 685 pa magnet 25cm

1,250 L

Nivelues Torpedo 685 pa magnet 25cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
685025003 - Nivelues Torpedo 685 pa magnet 25cm 1,250 L
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues Torpedo 685 pa magnet 25cm