Suport për blerje !

658100-LDM – Meter distance me laser LDM100 0.05 – 100m me bateri 3 x 1.5 V

52,900 L

Meter distance me laser LDM100 0.05 – 100m me bateri 3 x 1.5 V

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
658100-LDM - Meter distance me laser LDM100 0.05 - 100m me bateri 3 x 1.5 V 52,900 L
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Meter distance me laser LDM100 0.05 – 100m me bateri 3 x 1.5 V