Suport për blerje !
Ofertë!

6560 – Komplet me 6 gota HSS Bi-metal me 8% Cobalt 19,22,29,38,44,57 mm

Çmimi origjinal qe: 15,710 L.Çmimi i tanishëm është: 11,900 L.

-24%

Komplet me 6 gota HSS Bi-metal me 8% Cobalt 19,22,29,38,44,57 mm

6560 - Komplet me 6 gota HSS Bi-metal me 8% Cobalt 19,22,29,38,44,57 mm 15,710 L Çmimi origjinal qe: 15,710 L.11,900 LÇmimi i tanishëm është: 11,900 L.
Brand:MPS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Komplet me 6 gota HSS Bi-metal me 8% Cobalt 19,22,29,38,44,57 mm