Suport për blerje !

604419 – Elektrosharre CS1500 me vetemprehje Oregon

19,900 L

Elektrosharre CS1500 me vetemprehje 2400 Watt, shpata 18” 45 cm, zinxhir 3/8” x 0.5

604419 - Elektrosharre CS1500 me vetemprehje Oregon 19,900 L
Brand:OREGON

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Elektrosharre CS1500 me vetemprehje 2400 Watt, shpata 18” 45 cm, zinxhir 3/8” x 0.5