Suport për blerje !
Ofertë!

602100 – Tenie letre blu 36 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (8 cp)

Çmimi origjinal qe: 350 L.Çmimi i tanishëm është: 320 L.

-9%

Tenie letre blu 36 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (8 cp)

602100 - Tenie letre blu 36 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (8 cp) 350 L Çmimi origjinal qe: 350 L.320 LÇmimi i tanishëm është: 320 L.
Brand:PL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tenie letre blu 36 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (8 cp)