Suport për blerje !
Ofertë!

602098 – Tenie letre blu 18 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (16 cp)

Çmimi origjinal qe: 210 L.Çmimi i tanishëm është: 190 L.

-10%

Tenie letre blu 18 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (16 cp)

602098 - Tenie letre blu 18 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (16 cp) 210 L Çmimi origjinal qe: 210 L.190 LÇmimi i tanishëm është: 190 L.
Brand:PL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tenie letre blu 18 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (16 cp)