Suport për blerje !
Ofertë!

602091 – Tenie letre e bardhe 18 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (16 cp)

Çmimi origjinal qe: 95 L.Çmimi i tanishëm është: 89 L.

-6%

Tenie letre e bardhe 18 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (16 cp)

602091 - Tenie letre e bardhe 18 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (16 cp) 95 L Çmimi origjinal qe: 95 L.89 LÇmimi i tanishëm është: 89 L.
Brand:PL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tenie letre e bardhe 18 mm x 35 m rezistente ndaj nxehtesise dhe rrezeve UV (16 cp)