Suport për blerje !
Ofertë!

5966911-84 – Palle 60 cm 3/8” 1.5 mm

Çmimi origjinal qe: 17,500 L.Çmimi i tanishëm është: 12,500 L.

-29%

Palle 60 cm 3/8” 1.5 mm

5966911-84 - Palle 60 cm 3/8'' 1.5 mm 17,500 L Çmimi origjinal qe: 17,500 L.12,500 LÇmimi i tanishëm është: 12,500 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Palle 60 cm 3/8” 1.5 mm