Suport për blerje !
Ofertë!

5816431-01 – Zinxhir top X-CUT SP33G 0.325 1.3mm (Made in Sweeden)

Çmimi origjinal qe: 55,580 L.Çmimi i tanishëm është: 47,500 L.

-15%

Zinxhir top X-CUT SP33G 0.325 1.3mm (Made in Sweeden)

5816431-01 - Zinxhir top X-CUT SP33G 0.325 1.3mm (Made in Sweeden) 55,580 L Çmimi origjinal qe: 55,580 L.47,500 LÇmimi i tanishëm është: 47,500 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zinxhir top X-CUT SP33G

0.325 1.3mm

(Made in Sweeden)