Suport për blerje !
Ofertë!

5816266-01 – Zinxhir top C85 3-8” 1.5 mm (Made in Sweeden)

Çmimi origjinal qe: 56,390 L.Çmimi i tanishëm është: 49,900 L.

-12%

Zinxhir top C85 3-8” 1.5 mm (Made in Sweeden)

Zinxhir Husqvarna
5816266-01 - Zinxhir top C85 3-8'' 1.5 mm (Made in Sweeden) 56,390 L Çmimi origjinal qe: 56,390 L.49,900 LÇmimi i tanishëm është: 49,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zinxhir top C85 3-8” 1.5 mm (Made in Sweeden)