Suport për blerje !
Ofertë!

5293472-01 – Motorr HS 123 cm 1.95KW

Çmimi origjinal qe: 24,150 L.Çmimi i tanishëm është: 17,500 L.

-28%

Motorr HS 123 cm 1.95KW

5293472-01 - Motorr HS 123 cm 1.95KW 24,150 L Çmimi origjinal qe: 24,150 L.17,500 LÇmimi i tanishëm është: 17,500 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motorr HS 123 cm 1.95KW