Suport për blerje !

51927 – Aspirator MOD 3670, 1600 W me depozite 30 Lt

15,500 L

Aspirator MOD 3670, 1600 W me depozite 30 Lt

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
51927 - Aspirator MOD 3670, 1600 W me depozite 30 Lt 15,500 L

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Aspirator MOD 3670, 1600 W me depozite 30 Lt