Suport për blerje !
Ofertë!

5056980-00 – Bidon Mishele HQ me dy ndarje 6 +2.5 Lt

Çmimi origjinal qe: 8,510 L.Çmimi i tanishëm është: 5,990 L.

-30%

Bidon Mishele HQ me dy ndarje 6 +2.5 Lt

5056980-00 - Bidon Mishele HQ me dy ndarje 6 +2.5 Lt 8,510 L Çmimi origjinal qe: 8,510 L.5,990 LÇmimi i tanishëm është: 5,990 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Bidon Mishele HQ me dy ndarje 6 +2.5 Lt