Suport për blerje !
Ofertë!

502235 – Set me 5 qese filtri FS-F VC/E 21-26 L VE5 per aspiratore VC 21 L MC dhe VCE 26 LMC

Çmimi origjinal qe: 7,010 L.Çmimi i tanishëm është: 4,900 L.

-30%

Set me 5 qese filtri FS-F VC/E 21-26 L VE5 per aspiratore VC 21 L MC dhe VCE 26 LMC

502235 - Set me 5 qese filtri FS-F VC/E 21-26 L VE5 per aspiratore VC 21 L MC dhe VCE 26 LMC 7,010 L Çmimi origjinal qe: 7,010 L.4,900 LÇmimi i tanishëm është: 4,900 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 5 qese filtri FS-F VC/E 21-26 L VE5 per aspiratore VC 21 L MC dhe VCE 26 LMC