Suport për blerje !
Ofertë!

491225 – Trapan me 2 marshe DD 2G me bateri 18 V (vetem trup)

Çmimi origjinal qe: 28,080 L.Çmimi i tanishëm është: 19,500 L.

-31%

Trapan me 2 marshe DD 2G me bateri 18 V (vetem trup)

491225 - Trapan me 2 marshe DD 2G me bateri 18 V (vetem trup) 28,080 L Çmimi origjinal qe: 28,080 L.19,500 LÇmimi i tanishëm është: 19,500 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me 2 marshe DD 2G me bateri 18 V (vetem trup)