Suport për blerje !
Ofertë!

48211 – Llambe mekaniku me karikim me 3 pozicione te ndryshem

Çmimi origjinal qe: 15,660 L.Çmimi i tanishëm është: 13,500 L.

-14%

Llambe mekaniku me karikim me 3 pozicione te ndryshem

48211 - Llambe mekaniku me karikim me 3 pozicione te ndryshem 15,660 L Çmimi origjinal qe: 15,660 L.13,500 LÇmimi i tanishëm është: 13,500 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Llambe mekaniku me karikim me 3 pozicione te ndryshem