Suport për blerje !
Ofertë!

471186 – Set Aspirator VCE33LAC – 1200 W, depozite 30 Lt + 5 filtra FS-F + Valixhe plastike L-(465674)

Çmimi origjinal qe: 94,010 L.Çmimi i tanishëm është: 79,000 L.

-16%

Set Aspirator VCE33LAC – 1200 W, depozite 30 Lt + 5 filtra FS-F + Valixhe plastike L-(465674)

471186 - Set Aspirator VCE33LAC - 1200 W, depozite 30 Lt + 5 filtra FS-F + Valixhe plastike L-(465674) 94,010 L Çmimi origjinal qe: 94,010 L.79,000 LÇmimi i tanishëm është: 79,000 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set Aspirator VCE33LAC – 1200 W, depozite 30 Lt + 5 filtra FS-F + Valixhe plastike L-(465674)