Suport për blerje !
Ofertë!

452335 – Matrapik SDS plus 900W + 7 punto dalta /CHE 4-32 SDS plus + M/B-SET

Çmimi origjinal qe: 60,130 L.Çmimi i tanishëm është: 45,900 L.

-24%

Matrapik SDS plus 900W + 7 punto dalta /CHE 4-32 SDS plus + M/B-SET

452335 - Matrapik SDS plus 900W + 7 punto dalta /CHE 4-32 SDS plus + M/B-SET 60,130 L Çmimi origjinal qe: 60,130 L.45,900 LÇmimi i tanishëm është: 45,900 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS plus 900W + 7 punto dalta /CHE 4-32 SDS plus + M/B-SET