Suport për blerje !
Ofertë!

45.139.35 – Trapan me goditje TE-CD 18/48 Li-i me 2 bateri 18V / 2.0 AH

Çmimi origjinal qe: 30,960 L.Çmimi i tanishëm është: 21,500 L.

-31%

Trapan me goditje TE-CD 18/48 Li-i me 2 bateri 18V / 2.0 AH

45.139.35 - Trapan me goditje TE-CD 18/48 Li-i me 2 bateri 18V / 2.0 AH 30,960 L Çmimi origjinal qe: 30,960 L.21,500 LÇmimi i tanishëm është: 21,500 L.
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje TE-CD 18/48 Li-i me 2 bateri 18V / 2.0 AH