Suport për blerje !
Ofertë!

45.138.12 – Matrapik me bateri TE-HD 18 Li-Solo (vetem trup) 1.2 Jaul

Çmimi origjinal qe: 13,170 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-25%

Matrapik me bateri TE-HD 18 Li-Solo (vetem trup) 1.2 Jaul

45.138.12 - Matrapik me bateri TE-HD 18 Li-Solo (vetem trup) 1.2 Jaul 13,170 L Çmimi origjinal qe: 13,170 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik me bateri TE-HD 18 Li-Solo (vetem trup) 1.2 Jaul