Suport për blerje !

44060401 – Kanalinë 60×40 me Ngjitje ( 2m ) 24 cope

680 L

Kanalinë 60×40 me Ngjitje ( 2m ) 24 cope

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
44060401 - Kanalinë 60x40 me Ngjitje ( 2m ) 24 cope 680 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kanalinë 60×40 me Ngjitje ( 2m ) 24 cope