Suport për blerje !

44040251 – Kanalinë 40×25 me Ngjitje ( 2m ) 40 cope

440 L

Kanalinë 40×25 me Ngjitje ( 2m ) 40 cope

44040251 - Kanalinë 40x25 me Ngjitje ( 2m ) 40 cope 440 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kanalinë 40×25 me Ngjitje ( 2m ) 40 cope