Suport për blerje !
Ofertë!

438308 – Pistolete dadicekesh me bateri IW 1/2 18.0 – EC 18V (vetem trup)

Çmimi origjinal qe: 44,730 L.Çmimi i tanishëm është: 31,500 L.

-30%

Pistolete dadicekesh me bateri IW 1/2 18.0 – EC 18V (vetem trup)

438308 - Pistolete dadicekesh me bateri IW 1/2 18.0 - EC 18V (vetem trup) 44,730 L Çmimi origjinal qe: 44,730 L.31,500 LÇmimi i tanishëm është: 31,500 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete dadicekesh me bateri IW 1/2 18.0 – EC 18V (vetem trup)