Suport për blerje !
Ofertë!

4267 – Bullon i zi me koke hexagon DIN 7991 10.9 10×35 (200 cope)

Çmimi origjinal qe: 20 L.Çmimi i tanishëm është: 19 L.

-5%

Bullon i zi me koke hexagon DIN 7991 10.9 10×35 (200 cope)

4267 - Bullon i zi me koke hexagon DIN 7991 10.9 10x35 (200 cope) 20 L Çmimi origjinal qe: 20 L.19 LÇmimi i tanishëm është: 19 L.
Brand:NORMEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Bullon i zi me koke hexagon DIN 7991 10.9 10×35 (200 cope)