Suport për blerje !
Ofertë!

422827 – Zmeriluese muresh Giraffe 500 W/225 GE 5 R

Çmimi origjinal qe: 154,420 L.Çmimi i tanishëm është: 111,900 L.

-28%

Zmeriluese muresh Giraffe 500 W/225 GE 5 R

422827 - Zmeriluese muresh Giraffe 500 W/225 GE 5 R 154,420 L Çmimi origjinal qe: 154,420 L.111,900 LÇmimi i tanishëm është: 111,900 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zmeriluese muresh Giraffe 500 W/225 GE 5 R