Suport për blerje !
Ofertë!

40811140 – Koke kriketi e gjate me 12 faqe 1/2″ 14 mm

Çmimi origjinal qe: 2,330 L.Çmimi i tanishëm është: 1,750 L.

-25%

Koke kriketi e gjate me 12 faqe 1/2″ 14 mm

40811140 - Koke kriketi e gjate me 12 faqe 1/2" 14 mm 2,330 L Çmimi origjinal qe: 2,330 L.1,750 LÇmimi i tanishëm është: 1,750 L.
Brand:MATADOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Koke kriketi e gjate me 12 faqe 1/2″ 14 mm