Suport për blerje !
Ofertë!

4037 – Set me 5-cop lame sharre horizontale 230 x 210 x 4.2 mm per dru, melamine dhe plastik

Çmimi origjinal qe: 2,100 L.Çmimi i tanishëm është: 1,490 L.

-29%

Set me 5-cop lame sharre horizontale 230 x 210 x 4.2 mm per dru, melamine dhe plastik

4037 - Set me 5-cop lame sharre horizontale 230 x 210 x 4.2 mm per dru, melamine dhe plastik 2,100 L Çmimi origjinal qe: 2,100 L.1,490 LÇmimi i tanishëm është: 1,490 L.
Brand:MPS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 5-cop lame sharre horizontale 230 x 210 x 4.2 mm per dru, melamine dhe plastik