Suport për blerje !
Ofertë!

4016-20 – Thike per Powermax 37E

Çmimi origjinal qe: 4,080 L.Çmimi i tanishëm është: 3,290 L.

-19%

Thike per Powermax 37E

4016-20 - Thike per Powermax 37E 4,080 L Çmimi origjinal qe: 4,080 L.3,290 LÇmimi i tanishëm është: 3,290 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Thike per Powermax 37E