Suport për blerje !
Ofertë!

395749 – Poliatrice 1400W/PE 14-1 180 / tampon 180 mm

Çmimi origjinal qe: 84,960 L.Çmimi i tanishëm është: 66,900 L.

-21%

Poliatrice 1400W/PE 14-1 180 / tampon 180 mm

395749 - Poliatrice 1400W/PE 14-1 180 / tampon 180 mm 84,960 L Çmimi origjinal qe: 84,960 L.66,900 LÇmimi i tanishëm është: 66,900 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Poliatrice 1400W/PE 14-1 180 / tampon 180 mm