Suport për blerje !
Ofertë!

337872 – Leter me ngjitje per zmeriluese muri AN 400 Ø 225mm / Gr.180

Çmimi origjinal qe: 670 L.Çmimi i tanishëm është: 450 L.

-33%

Leter me ngjitje per zmeriluese muri AN 400 Ø 225mm / Gr.180

337872 - Leter me ngjitje per zmeriluese muri AN 400 Ø 225mm / Gr.180 670 L Çmimi origjinal qe: 670 L.450 LÇmimi i tanishëm është: 450 L.
Brand:KLINGSPOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Leter me ngjitje per zmeriluese muri AN 400 Ø 225mm / Gr.180