Suport për blerje !

331041 – Disk Diamanti per pllaka porcelani DT 900 FL Ø 230×1,8×22,23×7 mm

8,500 L

Disk Diamanti per pllaka porcelani DT 900 FL Ø 230×1,8×22,23×7 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
331041 - Disk Diamanti per pllaka porcelani DT 900 FL Ø 230x1,8x22,23x7 mm 8,500 L
Brand:KLINGSPOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Disk Diamanti per pllaka porcelani DT 900 FL Ø 230×1,8×22,23×7 mm